Rob Kiers benoemd tot lid Raad van Bestuur ForFarmers N.V.

Lochem, 5 juni 2023 

Rob Kiers benoemd tot lid Raad van Bestuur ForFarmers N.V.

De aandeelhouders van ForFarmers hebben vandaag besloten de heer Rob Kiers per 5 juni 2023 te benoemen als lid van de Raad van Bestuur.

Dit besluit werd genomen tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ForFarmers N.V. die vandaag is gehouden. Rob Kiers zal de functie van Chief Operating Officer (COO) gaan vervullen.
Zijn termijn gaat vandaag in en eindigt tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders in 2027. Op dat moment is hij herbenoembaar voor opnieuw een periode van vier jaar.

Dit persbericht bevat informatie die kwalificeert als voorwetenschap in de zin van artikel 7 lid 1 van de EU Marktmisbruik Verordening. 

Noot voor de redactie / Voor meer informatie:
Caroline Vogelzang, Directeur Investor Relations, M: +31 6 10 94 91 61
E: caroline.vogelzang@forfarmers.eu

Bedrijfsprofiel
ForFarmers N.V. (‘ ForFarmers ’, Lochem, Nederland) is een internationaal opererende voeronderneming die complete voeroplossingen biedt voor de (biologische) veehouderij. Met haar missie ‘For the Future of Farming’ zet ForFarmers zich in voor de continuïteit van het boerenbedrijf en een verdere verduurzaming van de agrarische sector.

ForFarmers is met een afzet van circa 9 miljoen ton diervoeders een vooraanstaande speler in Europa. De onderneming is actief in Nederland, België, Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. ForFarmers heeft circa 2.500 medewerkers. De omzet bedroeg in 2022 circa €3,3 miljard. ForFarmers N.V. is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

ForFarmers N.V., Postbus 91, 7240 AB Lochem, T: +31 (0)573 28 88 00
info@forfarmers.eu, www.forfarmersgroup.eu