Gereglementeerde informatie - Ageas publiceerde zijn Verslag over de solvabiliteit en financiële toestand voor 2016

Ageas publiceerde vandaag zijn Verslag over de solvabiliteit en financiële toestand (Solvency and Financial Condition Report-SFCR) over het boekjaar 2016 volgens Artikel 51, 256 en 256a van de Directieve 2009/138/EC en Artikel 290 tot 298 en 359 tot 364 van de afgeleide Regelgeving (EU) 2015/35.

Het rapport is beschikbaar in het Reporting centre op de Ageas website.

Ageas is een beursgenoteerde internationale verzekeringsgroep met 190 jaar vakkennis en ervaring. Het biedt zowel particulieren als bedrijven Levens- en Niet-Levensverzekeringsproducten aan die beantwoorden aan hun specifieke behoeften, niet alleen vandaag maar ook in de toekomst. Ageas, één van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Europa, is vooral werkzaam in Europa en Azië, die samen het grootste deel van de wereldwijde verzekeringsmarkt vormen. Via een combinatie van 100%-dochterondernemingen en langetermijnpartnerships met sterke financiële instellingen en belangrijke distributeurs, is Ageas met succes actief in België, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Portugal, Turkije, China, Maleisië, India, Thailand, Vietnam, Laos, Cambodja, Singapore en de Filippijnen. Ageas behoort tot de marktleiders in de meeste landen waar het aanwezig is. Ageas telt meer dan 40.000 werknemers en in 2016 bedroeg het premie-inkomen nagenoeg EUR 32 miljard (alle cijfers tegen 100%).

Pdf versie van het persberichtThis announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Ageas via GlobeNewswire

HUG#2116094