Orange Belgium is klaar voor Easy Switch: kiezen voor Orange LOVE nu nog makkelijker

Orange LOVE-klant worden was nog nooit zo gemakkelijk. Dankzij Easy Switch, een initiatief van telecomminister Alexander De Croo waarmee veranderen van vaste operator naadloos moet worden, kunnen klanten nu zorgeloos intekenen op Orange LOVE en genieten van Internet + TV. Vanaf vandaag hoeft de klant zich immers geen zorgen meer te maken over de administratieve rompslomp: zodra hij kiest voor LOVE, doet Orange met Easy Switch al het nodige om een vlotte overdracht van de diensten van de vorige operator naar Orange te verzekeren.

Met Easy Switch wordt overstappen eenvoudig
Als een klant Orange LOVE-klant wil worden, hoeft hij dat maar aan Orange te laten weten en de overstap wordt onmiddellijk ingezet. Orange doet al het nodige om Orange LOVE te installeren en te activeren. Nieuwe klanten kunnen dus gewoon achteroverleunen en genieten van snel internet en tot 70 tv-zenders bij Orange, zonder zich zorgen te hoeven maken over het papierwerk wanneer ze het contract bij hun vorige provider opzeggen. Met Easy Switch neemt Orange zelf contact op met de vorige provider om de opzeg te regelen en alle diensten en facturen te laten deactiveren. vanaf het moment waarop de nieuwe klant internet en tv heeft bij Orange. Die eenvoudige verandering van vaste operator garandeert een zeer gemakkelijke overstap naar Orange LOVE en maakt het leven van de klant een stuk gemakkelijker.

Michaël Trabbia, CEO van Orange België, vertelt: "Bij Orange zijn we bijzonder tevreden met het initiatief van minister De Croo. Easy Switch maakt het voor klanten gemakkelijker om over te stappen naar een nieuwe internet- en tv-provider en stimuleert de concurrentie. Orange België verbindt zich ertoe zijn prijzen voor Internet + TV niet te verhogen in 2017. Wij kijken ernaar uit nieuwe klanten nu nog eenvoudiger te laten genieten van ons hoogstaande LOVE-aanbod voor Internet + TV tegen de beste prijzen, dankzij Easy Switch."

Om gebruik te maken van Easy Switch, moeten klanten het klantennummer bij hun huidige provider en hun Easy Switch ID (een uniek identificatienummer) aan Orange doorgeven wanneer zij Orange Love (mobiel, internet en tv) bestellen in een Orange-shop, via onze klantendienst (via 5000 voor een Orange-klant of 02/745.95.00 voor een ander nummer) of online. Die Easy Switch-identificatienummers zijn te vinden op de factuur en in de klantenzone van elke vaste operator.

Orange LOVE, een hoogstaand aanbod tegen de beste prijs op de markt
Orange LOVE biedt klanten een slimme combinatie op basis van hun mobiele behoeften en verbruik, samen met Internet + TV van Orange. Daarmee blijven ze onderweg altijd verbonden, dankzij het ultraperformante 4G-netwerk van Orange, maar ook thuis, met onbeperkt, supersnel internet (100 MB/sec met de mogelijkheid om te verhogen naar 200 MB/sec), gecombineerd met het allerbeste van tv: tot 70 zenders, waaronder themazenders als Eleven Sports, en het gebruik van een mobiele app.

Je hebt al een LOVE-combinatie voor 54€/maand: een Dolfijn-abonnement met 15 GB mobiele data, gecombineerd met Orange Internet + TV (54€ /maand, korting van 10€ gedurende 6 maanden inbegrepen). De LOVE-combinatie van Arend + Internet + TV voor 78€ /maand is momenteel het beste aanbod op de markt voor klanten die altijd en overal verbonden willen blijven, met maar liefst 10 GB mobiele data.

Ga voor meer informatie naar www.orange.be/fr/love of www.orange.be/nl/love

Over Orange Belgium

Orange Belgium is één van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via haar dochter Orange Communications Luxembourg.
Als convergente speler bieden we mobiele telecommunicatiediensten, alsook internet en tv aan particulieren; en innovatieve mobiele en vaste diensten aan bedrijven. Ons ultraperformant mobiel netwerk beschikt over de 2G, 3G, 4G en 4G+ technologie waarin we voortdurend in blijven investeren. Orange Belgium is als provider ook actief in de groothandel en verstrekt zijn partners toegang tot zijn infrastructuur en netwerkmogelijkheden.
Orange België is een filiaal van de Orange-groep, één van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele en breedband internetdiensten en één van de leiders wereldwijd in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven.
Orange België staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

Voor meer informatie: corporate.orange.be , www.orange.be   of volg ons op Twitter : @pressOrangeBe.

Perscontact
Annelore Marynissen (NL) - annelore.marynissen@orange.com   -  +32 479 01 60 58
Jean-Pascal Bouillon (FR) - jean-pascal.bouillon@orange.com   -  +32 473 94 87 31
press@orange.be  

Contact investeerders
Siddy Jobe - ir@orange.be - +32(0)2 745 80 92

Easy Switch - NLThis announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Orange Belgium via GlobeNewswire

HUG#2116540