Gereglementeerde informatie - Ageas maakt herzien totaal aantal uitstaande aandelen bekend

Na de vernietiging van 7.207.962 Ageas aandelen die in 2015 zijn ingekocht, is het totale aantal uitstaande aandelen (de noemer) gedaald naar 216.570.471 .

De Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ageas SA/NV keurde op 27 april 2016 de vernietiging goed van 7.207.962 aandelen (resultaat van de inkoop van aandelen in 2015). Hierdoor is het totale aantal uitstaande aandelen gedaald tot 216.570.471. Dit aantal (de noemer) zal gehanteerd worden in de berekeningen van aandelenbelangen in procenten.

Deze informatie is beschikbaar op de website van Ageas onder "Investeerders - Aandeelhoudersstructuur" ( http://www.ageas.com/nl/investeerders/aandeelhoudersstructuur ).

Ageas is een beursgenoteerde internationale verzekeringsgroep met 190 jaar vakkennis en ervaring. Het biedt zowel particulieren als bedrijven Levens- en Niet-Levensverzekeringsproducten aan die beantwoorden aan hun specifieke behoeften, niet alleen vandaag maar ook in de toekomst. Ageas, één van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Europa, is vooral werkzaam in Europa en Azië, die samen het grootste deel van de wereldwijde verzekeringsmarkt vormen. Via een combinatie van 100%-dochterondernemingen en langetermijnpartnerships met sterke financiële instellingen en belangrijke distributeurs, is Ageas met succes actief in België, het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Portugal, Turkije, China, Maleisië, India, Thailand, Vietnam en de Filippijnen.
Ageas behoort tot de marktleiders in de meeste landen waar het aanwezig is. Ageas telt meer dan 40.000 werknemers en in 2015 bedroeg het premie-inkomen nagenoeg EUR 30 miljard (alle cijfers tegen 100%).

Pdf versieThis announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Ageas via GlobeNewswire

HUG#2007515