Intervest Offices & Warehouses : Voorwaarden voor het keuzedividend in aandelen

De algemene vergadering heeft beslist voor boekjaar 2015 een brutodividend van € 1,71 per aandeel uit te keren. Na inhouding van de roerende voorheffing van 27% bedraagt het nettodividend van het boekjaar 2015 aldus € 1,2483 per aandeel.

De raad van bestuur heeft vervolgens op 2 mei 2016 beslist om aan de aandeelhouders van Intervest Offices & Warehouses de mogelijkheid van een keuzedividend aan te bieden voor het boekjaar 2015. Bij een keuzedividend krijgen de aandeelhouders de mogelijkheid om hun schuldvordering, die ontstaat uit de winstuitkering, in te brengen in het kapitaal van de vennootschap, tegen de uitgifte van nieuwe aandelen, naast de keuzemogelijkheid om het dividend in cash te ontvangen of te opteren voor een combinatie van de twee voorgaande opties.

Volledig persbericht 

PersberichtThis announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: Intervest Offices & Warehouses NV via GlobeNewswire

HUG#2009101