Fisher onderscheiden door ADVFN

Fisher Investments Europe kreeg van ADVFN in het kader van de International Financial Awards de onderscheiding 'Vermogensbeheerder van het jaar 2017' (Wealth Manager of the Year).

ADVFN is een Engelse online gemeenschap van particuliere beleggers die diverse diensten verleent, zoals monitoring van portefeuilles, noteringen en researchtools. Bij de bekendmaking van de award zei de CEO van ADVFN, Clem Chambers: "Fisher Investments Europe slaagt erin zijn cliënten te ondersteunen bij het behalen van hun financiële doelstellingen op lange termijn door innovatie en traditie met elkaar te combineren. Het is ADVFN een groot genoegen de onderscheiding 'Vermogensbeheerder van het jaar' voor het derde opeenvolgende jaar aan Fisher Investments Europe toe te kennen." De winnaars worden geselecteerd door een panel van beleggingsadviseurs, makelaars, vooraanstaande journalisten en handelsplatformen uit de hele wereld.

Carrianne Coffey, directeur van Fisher Investments Europe: "Het is voor ons een grote eer dat ADVFN de onderscheiding voor het derde opeenvolgende jaar aan ons bedrijf toekent. Beleggers een ongeëvenaarde service en permanente training bieden heeft bij ons de hoogste prioriteit. De onderscheiding van ADVFN bevestigt dat we vooruitgang boeken in dat streven."

Naast Fisher Investments Europe hebben 40 andere financiële bedrijven en individuele personen een award ontvangen.