Kempen in zee met Simcorp

SimCorp heeft aangekondigd dat Kempen, een asset manager gezeteld in Nederland met 49,5 miljard EURO onder beheer, SimCorp Coric geselecteerd heeft om de huidige verouderde rapporteringsoplossing te vervangen. De stap wordt gezet om de operationele efficiëntie en samenwerking tussen de verschillende klantendiensten teams en de klantenervaring te verbeteren.

Kempen heeft een brede waaier aan klanten met uiteenlopende informatienoden. Na herziening van de bestaande processen, heeft Kempen een aantal inefficiënties geïdentificeerd binnen haar bestaande processen en rapporteringsoplossing, inclusief een groot aantal manuele processen, een lage operationele beweeglijkheid, en het gebrek aan een degelijk beheer van de rapportage. Na een uitgebreide beoordeling van relevante oplossingen op de markt, heeft Kempen SimCorp Coric als de optimale oplossing bevonden voor deze inefficiënties aldus het persbericht.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.