Optiecursussen NYX

Altijd al willen weten hoe u met opties kunt inspelen op de markt? Of hoe een indexoptie werkt of wat een ETF -optie is? NYSE Euronext trekt in april, mei en juni het land weer in om optiecursussen te geven.

Euronext -liffe-2008.jpg align=left> Voor beleggers die nog nooit iets met opties hebben gedaan (cursus 1), maar ook voor beleggers die hun basiskennis verder willen uitbreiden (cursus 2) Hier leest u waar en hoe u zich in kunt schrijven voor de optiecursussen van NYSE Euronext . Deze keer worden twee cursussen georganiseerd.


Optiecursus 1
De eerste cursus is bij uitstek geschikt als u nog geen of slechts weinig kennis bezit over opties. Na het bijwonen van de basiscursus weet u wat een optie is, welke opties er zijn, hoe u met opties kunt inspelen op verwachte bewegingen van aandelen, hoe u uw portefeuille met opties kunt beschermen tegen de gevolgen van een koersdaling, hoe u met opties extra rendement kunt realiseren op uw aandelenbezit, en nog veel meer.

Naast deze cursus, waar u de beginselen van opties onder knie leert te krijgen worden er nog meerdere vervolgcursussen georganiseerd.

Optiecursus 2
Dit seminar is een vervolg op Optieseminar 1 en is interessant als u dat seminar hebt gevolgd en u uw kennis over opties wilt verdiepen. Ook als u op een andere manier basiskennis over opties hebt opgebouwd, kunt u mogelijk profijt hebben van het bijwonen van Optieseminar 2. In het seminar komt een aantal technische zaken aan de orde, kijken we naar index-, valuta- en ETF -opties, en behandelen we enkele optiestrategieën.

De cursussen worden verzorgd door ervaren docenten van NYSE Euronext Amsterdam .

De cursussen vinden plaats op de onderstaande locaties en duren van 19.00 uur tot circa 21.00 uur. Deelname is gratis. U dient u wel aan te melden. Dit kan door een mail te sturen aan info@euronext.com onder vermelding van: optiecursus IEX (1 of 2), de datum en plaats van de cursus en het aantal personen. Reageer snel want er zijn slechts 40 plaatsen per seminar beschikbaar!Meld u nu aan door een mail te sturen aan info@euronext.com onder vermelding van: optiecursus, de datum en plaats van de cursus en het aantal personen.