Oscars voor beleggingswereld naar Amsterdamse zakenbank

Kempen & Co scoort hoog op de vandaag uitgegeven Thomson Reuters Extel Awards. De Extel-prijzen gelden in de beleggingswereld als de Oscars voor brokers. In de categorie Real Estate eindigt Kempen & Co als derde van Europa. In Nederland is Kempen & Co wederom de beste vastgoedbroker.

Vastgoed
“Een prachtige uitslag”, reageert Joof Verhees, directeur van Kempen & Co. “Evenals voorgaande jaren staan wij bovenaan de ranglijst. Naast eerste plaatsen halen we in alle voor ons relevante categorieën topnoteringen. In de Europese vastgoedmarkt is de competitie groot. Met onze derde plaats laten wij heel grote spelers achter ons. Onze stelregel blijft: groter is niet beter; beter is beter. Onze klanten herkennen onze sterke focus op vastgoed, Benelux en life sciences en dat zien we terug in deze waardering.”

Uitslag
Naast een mooie uitslag in de vastgoedsector behaalde Kempen & Co ook in andere categorieën top resultaten. In de Benelux heeft Kempen & Co het beste Small Mid Cap Research Team en het beste Small Mid Cap Sales Team. Erdem Yavuz van Kempen & Co is volgens de Extel- ranglijst de beste sales specialist in dit segment. Op het gebied van Benelux Country Analysis gelden de Kempen-analisten Arun Rambocus en Erwin Dut als de nummers één en twee. Dut werd daarnaast ook nog tweede in de categorie Benelux Small Mid Cap Research.

Nieuwe directeur marketing & communicatie
Daarnaast maakte de zakenbank ook vanmorgen bekend dat het een nieuwe directeur voor marketing & communicatie heeft aangetrokken: Karel Zwaan. Hij is afkomstig van Ernst & Young waar hij woordvoerder was van de Raad van bestuur en leiding gaf aan het corporate communicatieteam.

Bij Kempen & Co gaat Zwaan zich richten op het verder versterken van het merk. Hierbij ligt de nadruk op het uitbouwen van mediarelaties, het benutten van de kansen die nieuwe media bieden en het verbeteren van de online presence.

Het aandachtsgebied is zowel de Nederlandse markt als de internationale markten waar Kempen & Co een positie heeft. Kempen & Co heeft naast het kantoor aan de Amsterdamse Zuid-as kantoren in Zürich, Edinburgh en New York zo valt te lezen in het persbericht van deze ochtend.