IG Markets biedt opties aan in marktwaarde IPO van Facebook

Wat is de marktwaarde van Facebook als het over enkele maanden naar de beurs gaat? Bij IG Markets kunt u vandaag al beleggen in de geschatte totale marktwaarde van het Amerikaanse bedrijf Facebook .

Facebook – waarvan de totale waarde wordt geschat op ongeveer 100 miljard dollar – krijgt in mei een notering in de Verenigde Staten. Het sociale netwerk wil circa 5 miljard dollar ophalen, waarmee het de grootste IPO ooit wordt in de internetsector.

IG Markets biedt zijn klanten via het eigen handelsplatform de mogelijkheid aan om vanaf vandaag te handelen in opties die de geschatte waarde van Facebook weergeven. Ieder optiecontract van tien Britse pond staat voor een miljard dollar van de geschatte marktwaarde van Facebook . Als de klant een optie Facebook -IPO koopt en de geschatte waarde in de grijze markt stijgt vervolgens met 3 miljard dollar, dan verdient de klant dus 30 pond.

Er kunnen in deze grijze markt geen limieten en geen stops worden ingelegd. IG Markets adviseert klanten niet over de waarde van de Facobook IPO en geeft hierover geen beleggingsadvies.