Gratis seminar Fundamental Indexation, 27 febr. Amsterdam

Analist.nl organiseert op maandagavond 27 februari een seminar over Fundamental Indexation. Het samenstellen van indices op basis van hun marktkapitalisatie is nog steeds de standaard in beleggingsland. Helaas schieten beleggers die zich hierdoor laten leiden zich steeds vaker in de voet. Pensioenfondsen en assetmanagers moeten noodgedwongen jaarlijks hun resultaten met de marktgewogen benchmarks vergelijken en blijven daardoor hierbij dicht in de buurt beleggen.

Fundamental Indexation komt neer op het aanpassen van de gewichten van aandelen in een beleggingsportefeuille. Eén van de grondleggers van Fundamental Indexation is Robert Arnott van Research Affiliates.

Robert Arnott over Fundamental Indexation

Kapitaalsgewogen indices zorgen ervoor dat de duurdere aandelen automatisch overwogen worden. Ondergewaardeerde aandelen worden zo juist onderwogen. Fundamental Indexation weegt de aandelen op basis van hun bedrijfseconomische waarde. Variabelen hiervan zijn de omzetten, koers/winst-verhoudingen, dividenden, solvabiliteitsratio's etcetera. Fundamental Indexation stelt deze manier van beleggen dominant is boven het klassieke kapitaalsgewogen indexbeleggen.

Seminar maandagavond 27 februari, Amsterdam

Hoe kunt ú van Fundamental Indexation profiteren? Waar moet u op letten? Welke kleinere ondergewaardeerde aandelen zijn interessant en hoe bewegen deze ten opzichte van ‘grote’ aandelen? Ronald Kok van Analist.nl zal maandagavond 27 februari alle ins en outs ervan presenteren. We beginnen om 19.00, inschrijven kan hieronder en u bent van harte welkom!

Klikt u hier om u aan te melden.