Gratis optiecursus voor beginners

Analist.nl organiseert samen met het AEX -College, het opleidingsinstituut van de Amsterdamse beurs, een gratis optiecursus voor beginners.

Deze cursus vindt plaats op woensdag 13 juni 2012 van 10.00 tot 13.00 uur in het beursgebouw in Amsterdam. De ontvangst is vanaf 9.30 uur met koffie en thee.

Basis van opties

 Handelsvloer <a href='/begrippen/22-nyse'> NYSE </a> <a href='/begrippen/26-euronext'> Euronext </a>, Amsterdam Handelsvloer NYSE Euronext , Amsterdam

De optiecursus voor beginners is ideaal als u een goede basiskennis wilt opbouwen over opties. We gaan ervan uit dat deelnemers aan deze cursus geen kennis hebben van opties, maar wel beschikken over enige kennis over aandelen en de effectenbeurs. De cursus kent een interactief karakter en biedt ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen over de lesstof.

Tijdens de cursus leert u wat een optie is, welke soorten opties er zijn, welke de rechten en plichten zijn van de diverse partijen die bij een optietransactie zijn betrokken en krijgt u aan de hand van voorbeelden uitleg van een aantal optietoepassingen, zoals het beschermen van aandelen tegen de gevolgen van koersdaling, het creëren van extra rendement op aandelen en het behalen van koerswinst bij stijging of daling van het onderliggende aandeel.

Gratis aanmelding

U kunt zich aanmelden via optielezing@analist.nl (graag uw naam en voornaam).