Jasper Box wint Adreas Capital prijs

Finance student van Tilburg School of Economics and Management van Tilburg University, Jasper Box heeft de Andreas Capital prijs gewonnen voor zijn afstudeerscriptie. Hij ontving op 27 november de prijs uit handen van oud-Vice Minister President en Minister van Binnenlandse Zaken Hans Wiegel, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Andreas Capital Group.

Jasper Box startte aan Tilburg University met een Bachelor Bedrijfseconomie. Aansluitend volgde hij de Master Finance welke hij cum laude afrondde. De titel van zijn afstudeerscriptie is ‘The market reaction on stock recommendations provided in the Dutch television show Business Class’. In zijn studententijd versterkte hij verschillende commissies en zat een jaar in het bestuur van de financiële studievereniging Asset | Accounting & Finance. Hij liep stage bij een corporate finance kantoor.

Per 1 oktober is hij Asset Management Trainee bij APG. Andreas Capital Group is een internationale beleggingsadviseur en vermogensbeheerder en is gevestigd in Luxemburg. Het bedrijf is sterk onderzoek gedreven en stelt vanuit die overtuiging in samenwerking met Tilburg University de Andreas Capital prijs beschikbaar. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan een excellent afstudeerproject op het gebied van beleggingen.