Rabobank certificaten van start op het Damrak

Op de Amsterdamse markt van Euronext , een volle dochteronderneming van IntercontinentalExchange Group ( NYSE : ICE), is vandaag de handel in Rabobank Certificaten (ticker symbool: RABO) van start gegaan.

Aardig rendement en aardig risico aan Rabo ledencertificaten

De Rabobank Certificaten zijn diep achtergestelde beleggingsproducten waarmee beleggers kunnen investeren in de Rabobank, een internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. De Certificaten vertegenwoordigen participaties die via de Stichting Administratie Kantoor Rabobank Certificaten door Rabobank Nederland zijn uitgegeven. Rabobank wil met de beursnotering de Rabobank Certificaten, die voorheen als ledencertificaten maandelijks verhandeld werden op een interne markt, beschikbaar maken voor een brede groep beleggers met handelsmogelijkheid op elke beursdag.

Er zijn 237.961.365 Rabobank Certificaten toegelaten tot de notering en handel op Euronext Amsterdam . Cees Vermaas, CEO van Euronext Amsterdam , zei: “We zijn verheugd de Rabobank Certificaten te verwelkomen op onze beurs, waarmee de kapitaalmarkt wordt heropend in een omslagjaar. De beursnotering van deze hybride producten toont hoe de publieke kapitaalmarkt van Euronext organisaties als de Rabobank kan helpen haar doelstellingen te realiseren.”