Tradszster nieuw op Nederlandse brokermarkt

De Nederlandse brokermarkt gaat wederom een nieuwe ronde in met de komst van Tradzster. Tradzster lanceert per 18 februari 2014 officieel haar volledig in eigen beheer ontwikkelde, handelsplatform en viert dit met een slag op de gong in Amsterdam. De komst van Tradzster komt voort uit onvrede over de brokermarkt waar de focus enkel ligt op goedkope orderuitvoering en niet langer op het behalen van een mooi rendement door slim te beleggen zo meldt de nieuwe broker.

Innovaties

Als nieuwe Nederlandse broker en handelsplatform zal Tradzster zich voornamelijk toeleggen op innovatie en functionaliteit. Met het Tradzster handelsplatform kan zowel door de online belegger zelf als geheel automatisch wereldwijd worden belegd tegen zeer scherpe tarieven. Tradzster gaat het de gevestigde orde op technologisch gebied moeilijk maken waardoor het de echte innovatie terug in de brokermarkt gaat brengen. Tradzster als kleine organisatie kan snel schakelen; Functionaliteit in Tradzster kan worden uitgebreid door toepassing van zogenaamde Widgets, te vergelijken met Apps. Door deze structurering kan Tradzster razendsnel functionaliteit uitbreiden zonder de basis van het handelsplatform te hoeven aanpassen.

Hierdoor verwacht Tradzster maandelijks nieuwe, unieke innovaties en functionaliteiten te introduceren waardoor de online belegger niet enkel goedkoper maar vooral beter en slimmer kan gaan beleggen.