Nyenrode New Business School van start

Midden in het centrum van Amsterdam aan de Keizersgracht, heeft Nyenrode New Business School vandaag officieel haar nieuwe locatie in gebruik genomen. In het geheel gerenoveerde pand ‘De 5 Keizers’ gaan de Bachelor studenten van de private business school aan de slag in een ruim opgezette leer-werkomgeving. In de binnentuin van het gebouw is tevens een incubator gevestigd waar de studenten hun eigen bedrijf kunnen beginnen.

Reinout Oerlemans
Reinout Oerlemans

De opening werd verricht door CEO en oprichter van Eyeworks Group Reinout Oerlemans, het voorbeeld voor veel studenten van een jonge, succesvolle internationaal ondernemer. In zijn toespraak gaf hij de studenten een advies mee: “Het is gaaf dat er dit soort opleidingen zijn waar jonge mensen die ambitie hebben te leren krijgen over entrepreneurship, creativity en responsible business.

Mijn tip is: ‘always deliver the promise’, want dán ontstaat ruimte voor creativiteit en energie om met ideeën aan de slag te gaan.” Operazangers en een koor van studenten luidden de ingebruikname van het pand in met een mini-opera.