"Overweeg uw portefeuille"

Uit onderzoek blijkt dat de samenstelling van uw beleggingsportefeuille een zeer groot effect op het uiteindelijke rendement en risico heeft. Zo laat Mebane Faber bijvoorbeeld in het boekje "The Ivy portfolio" zien hoe je op een relatief simpele manier, met een portefeuille met een beperkt aantal ETFs, de beleggingsresultaten van professionele partijen kunt benaderen.

De vraag hoe u uw portefeuille moet samen stellen is uiterst relevant. Hierbij spelen vragen als: welke sectoren en fondsen,individuele fondsen of beleggingsfondsen/ETFs, aandelen, obligaties of anders zins, uitbesteden of zelf doen, keuze op basis van fundamentele analyse of technische analyse, hoe is het risicomanagement geregeld, etc. Kortom er zijn vele keuzes te maken.

Tijdens het 62ste symposium "overweeg uw portefeuille" zullen diverse sprekers antwoord geven op deze en andere vragen op het gebied van portefeuille beheer. Elke spreker zal vanuit zijn eigen invalshoek en ervaring het onderwerp benaderen. De inschrijving voor het 62ste HCC! Beleggen Symposium is ook van start gegaan.

Programma 62e Beleggerssymposium

beleggingssymposium HCC Beleggersonline

Klikt u hier voor alles over het beleggingssymposium in de Bilt.