De beste apps voor het beleggen in aandelen

Het kopen en verkopen van aandelen is vaak en kwestie van op het juiste moment toeslaan. Mobiele technologie is wat dat betreft echt een uitkomst. Een smartphone of tablet in combinatie met supersnel internet stelt ons in staat onze slag te slaan wanneer het nodig, waar we ook zijn. Wat zijn de beste apps om ons hierbij te helpen? We zetten deze beleggingsapps voor u op een rijtje.

Top dividend

Deze app is met name handig voor het selecteren van dividendaandelen. U krijgt toegang tot overzichten van de beste dividendaandelen per land. Van ieder aandeel krijgt u een gedetailleerd beeld. Deze app is alleen verkrijgbaar voor iOS.

StockSpy

De app StockSpy is een handig hulpmiddel om aandelen mee in de gaten te houden. De intuïtieve bediening en overzichtelijke vormgeving maakt van StockSpy een van de betere apps. StockSpy is te downloaden voor Android en iOS.

Plus500

Met deze app kunt u handelen in Contracts for Difference (CFD's). Plus500 is gratis, maar om er gebruik van te kunnen heeft u een rekening bij Plus500 nodig. Verkrijgbaar voor Android en iOS.

Stock Quote

Via deze app kunt u beurskoersen bekijken en portfolio’s aanleggen. Stock Quote is een lekkere snelle app die door zijn eenvoud voor een goed overzicht zorgt. Deze app is te installeren voor zowel iOS als Android.

Bloomberg

Deze app is zeer geschikt om op de hoogte te blijven. Bloomberg brengt het laatste nieuws naar uw smartphone of tablet. Ook voor het checken van actuele beurskoeren is deze app geschikt. De zelf in te stellen koersgrafieken geven ook de nodige inzichten. De Bloomberg app is verkrijgbaar voor Android en iOS.