SparkOptimus en FD lanceren nieuw opleidingsprogramma

SparkOptimus en Het Financieele Dagblad lanceren begin 2016 een nieuw en uniek opleidingsprogramma. Dit programma is ontwikkeld om business leaders te ondersteunen bij het vormgeven van digitale transformatie en technologische disruptie van hun industrie. Hiermee willen SparkOptimus en Het Financieele Dagblad de overgang naar nieuwe innovatieve business modellen binnen de Nederlandse economie versnellen.

De huidige en toekomstige leiders staan voor complexe uitdagingen: mobile first, digital services, artificial intelligence, virtual reality, robotics, big data, wearables en de praktische vertaling daarvan naar nieuwe concepten, business modellen en (data gedreven) manieren van werken. Het realiseren van groei zal de komende jaren alleen mogelijk zijn voor partijen die gebruik weten te maken van de kansen die digitale en technologische disruptie biedt.

Er zullen meer spelers als Uber, Booking en Adyen op de markt komen en veranderingen gaan steeds sneller. Om hieraan het hoofd te bieden, moeten bestaande organisaties transformeren. De urgentie van deze transformatie wordt door business leaders inmiddels wel gezien, maar het ontbreekt hen nog vaak aan toegang tot praktische kennis, relevante ervaring en tools die nodig zijn om deze transitie te realiseren.

ValueSpectrum News wire: +31 084-0032-842
news@valuespectrum.com

Copyright analist.be B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. analist.be doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.