Zaterdag 8 oktober 67e HCC symposium

Op zaterdag 8 oktober organiseert beleggersclub HCC alweer haar 67e symposium. De HCC houdt haar symposia altijd in april en oktober in De Bilt.

Op het komende 67ste symposium zullen diverse sprekers zoals Menno van Hoven, Jim Tehupuring, Martijn Rozemuller en Edward Loef, elk vanuit hun eigen invalshoek, ingaan op de door hun gebruikte beleggingsmethode. Zo zult u o.a. worden bijgepraat over dividend beleggen, index beleggen, het leren van professionals, fundamenteel beleggen, optie beleggen, portefeuille selectie om even een paar onderwerpen te noemen.

Aan het eind van de dag zult u met een groot aantal groot aantal, vaak van elkaar verschillende, ideeën naar huis gaan. U kunt deze dan zelf direct, afhankelijk van u eigen situatie, inpassen en toepassen in u beleggingen.

Daarnaast zijn er zoals altijd ook weer een groot aantal leveranciers aanwezig die u graag wegwijs maken in de door hun geboden diensten. De locatie is verder goed geschikt om de door u in de loop van de jaren opgedane contacten aan te halen en nieuwe contacten te leggen.

Klikt u hier om u aan te melden.