VFB Happening 25 maart Antwerpen

Aanstaande zaterdag organiseert de VFB wederom haar Happening in het Metropolis in Antwerpen. Het centrale thema van de Happening dit jaar is ‘Technologie & Innovatie’. In de brede zin van het woord dan wel. Want ‘technologie’ dekt natuurlijk vele ladingen.

Denken we onder meer aan ICT (informatie en communicatietechnologie), industriële technologie, medische technologie, grafische technologie. Technologische evolutie is natuurlijk niet enkel van deze tijd. Absoluut niet. Maar sinds IBM zijn eerste kleine computer voor individueel gebruik (‘Personal Computer’) uitbracht in 1981 en internet even later geboren werd in zijn huidige technische vorm, mogen we wel spreken van een technologische revolutie.

Gedurende de dag zijn er diverse workshops, onder andere van Pareto, Medirect Bank en Keytrade. Tevens zijn er lezingen van o.a. Marc Lambotte, Bert de Graeve, Jan de Witte, Christian Reinaudo, Koen Jonckheere, Murriel de Lathouwer en Hilde Winkels.

Het programma opent stipt om 9 uur. Gedurende dag kunt alle stands bezoeken en rond het middaguur wordt de lunch gestart. Parkeren kan gratis op het terrein van Kinepolis. Klikt u hier voor meer informatie.