Beleggersfair vrijdag 4 november Beurs van Berlage

Op vrijdag 4 november wordt in de Beurs van Berlage in Amsterdam wederom de Beleggersfair gehouden. Dit is Nederlands enige beleggingsevent en de kans voor u als belegger om de diverse aanbieders van financiële diensten te kunnen spreken. Naast de diverse lezingen zijn er ook workshops en is natuurlijk ook de beursvloer vol met stands te bezoeken.

Janneke willemse
Janneke Willemse

De presentatie van de dag is ditmaal in handen van Janneke Willemse. In 2013 startte Janneke de website BlondjesBeleggenBeter.nl, een knipoog naar de vele onderzoeken waaruit blijkt dat vrouwen beter beleggen dan mannen. Iedereen kan meekijken met haar successen én ‘blonde’ mislukkingen of een van de workshops over beleggen volgen. Haar inleg van 20.000 euro is in 7 jaar verdrievoudigd. Janneke is nu te zien op RTL Z als beurscommentator en presentatrice van het RTL Z Beursspel en RTL Z Online Seminars.

Bekende sprekers zijn onder andere Elwin de Groot (Rabobank), Bert Colijn (ING), Edin Mujagić (OHV Vermogensbeheer), Ansgar John Brenninkmeijer, Nico Bakker en Jos Heuvelman (AFM). Bekende partijen die onder andere aanwezig zijn stands zijn Societe Generale , Fintessa, VanEck, OHV Vermogensbeheer, NN, ABN Amro, BNP Paribas, Corum, FXFlat, Synvest, IG, De Financiële Telegraaf en uiteraard ons platform Analist.nl.

Bestel een gratis ticket

Analist.nl is mediapartner van de BeleggersFair en daarom kunt u hier een gratis ticket bestellen voor de BeleggersFair 2022.

Beurs van Berlage

<a href='/begrippen/115-beurs'>Beurs</a> van berlage

Het evenement wordt dus in de Beurs van Berlage gehouden, dit is op vrijwel een steenworp afstand van Amsterdam Centraal. Wij raden dus sterk aan om met de trein te komen.