Polygon prijsvoorspellingen en het ASI-token van AltSignals: hoe ziet de cryptomarkt er in 2025 uit?

Polygon prijsvoorspellingen en het ASI-token van AltSignals: hoe ziet de cryptomarkt er in 2025 uit?

De cryptomarkt fluctueert constant, maar de op de lange termijn lijkt de trend op een zekere mate van voorspelbaarheid te wijzen. Tot nu toe heeft de bredere crypto markt een langdurige bullmarkt meegemaakt na ieder Bitcoin halving event. De 4-jarige Bitcoin halving cycli vormen daarom een bruikbare richtlijn voor alle investeerders in cryptovaluta.

Servers analist

Met zoveel interessante tokens in Web3 kan het echter moeilijk zijn om te beslissen welke investering de beste keuze is. Zowel de AltSignals als de Polygon prijsvoorspellingen zijn optimistisch voor de komende jaren, maar welk van deze projecten zal het hoogste percentage opleveren?

Twee sterke opties voor het investeren in crypto voor een beleggingsportefeuille op de lange termijn

De crypto markt heeft sinds begin 2022 zwaar geleden onder een aanhoudende bearmarkt, waarbij veel altcoins meer dan 90% van hun totale waarde hebben verloren. Polygon (MATIC) heeft echter buitengewoon goed standgehouden in deze periode, wat ertoe heeft geleid dat veel experts een sterke Polygon prijsvoorspelling voor de komende maanden en jaren hebben gedaan.

In 2024 zal het Bitcoin halving event naar verwachting de volgende bull run voor de crypto markt inluiden. De Bitcoin halving is van oudsher een katalysator geweest voor stijgende prijzen op de crypto markten, aangezien de halving de schaarste van de grootste en meest gevestigde cryptocurrency in Web3 vergroot.

Dit jaar heeft de AltSignals ASI-token presale voor veel opwinding gezorgd. Het zou een van de beste opties voor investeren in crypto van het jaar kunnen zijn, aangezien het nieuwe ASI-token wordt gelanceerd voor slechts $0,012. Het project ontwikkelt tevens een nieuwe handelstoolkit die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie, waardoor het tegen 2025 een van de meest waardevolle door AI aangedreven platforms op de crypto markt zou kunnen zijn.

Wat is Polygon (MATIC)?

Polygon is een Layer 2-schaaloplossing voor Ethereum waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties (dApps) met hoge doorvoer en lage latentie kunnen implementeren. Het netwerk ondersteunt vrijwel directe transacties, lage gaskosten en veilige overdrachten van activa.

MATIC is sinds de lancering in 2019 geëvolueerd tot een van de meest waardevolle cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. Het netwerk is een populaire keuze onder ontwikkelaars dankzij de innovatieve schaaloplossing voor Ethereum - het grootste blockchain-ecosysteem in Web3.

Polygon prijsvoorspelling: zou MATIC $5 kunnen bereiken in 2025?

De Polygon prijsvoorspelling blijft optimistisch voor de toekomst, aangezien MATIC ook goed blijft presteren in suboptimale crypto marktomstandigheden. Tijdens de korte bullrun begin 2023 is MATIC aanzienlijk gestegen, wat duidt op sterke prijsactie voor Polygon op lange termijn.

Experts voorspellen dat MATIC tijdens de volgende crypto bullmarkt de vorige recordhoogte zal doorbreken. Polygon prijsvoorspellingen duiden MATIC vaak op een prijsniveau van $4,67 in 2025.

Wat is AltSignals?

AltSignals ondersteunt sinds de lancering in 2017 een zeer succesvolle online trading community. De AltAlgo™-indicator heeft veel gebruikers in 19 afzonderlijke maanden een waardestijging van de portefeuille tot wel 10x gebracht. Dit komt door het indrukwekkende en consistente nauwkeurigheidspercentage van meer dan 70%.

De nieuwe AI-aangedreven toolkit die door AltSignals wordt uitgebracht, heet ActualizeAI. Deze nieuwe AI-aangedreven trading stack maakt gebruik van natuurlijke taalverwerking (NLP) en machine learning om de nauwkeurigheid van trading signals – die al zeer succesvol zijn – enorm te verbeteren.

Door gebruik te maken van de kracht van kunstmatige intelligentie technologieën zou AltSignals een marktleider kunnen worden. ActualizeAI zal naar verwachting een nieuw tijdperk voor online trading inluiden, aangezien iedereen zijn handelsmogelijkheden kan verbeteren met een tool die onmiddellijk enorme hoeveelheden gegevens over de crypto markt analyseert.

Hoe werkt ASI?

Het ASI-token biedt directe toegang tot de nieuwe ActualizeAI-stack. Daarnaast kunnen tokenhouders nieuwe handelstools van AltSignals uitproberen voordat ze officieel worden vrijgegeven. Dit geeft investeerders een uniek voordeel tijdens het handelen op de crypto markt.

ASI verleent ook toegang tot de AI Members Club, die enorme voordelen biedt op basis van het aantal tokens dat wordt gehouden. AI Members Club zal officiële trading toernooien organiseren waar deelnemers cryptocurrency beloningen kunnen verdienen en ook toegang kunnen verlenen tot openbare en particuliere verkopen voor nieuwe cryptocurrency projecten.

Zou ASI $3 kunnen bereiken in 2025?

ASI heeft een enorm potentieel voor toekomstig rendement, omdat het verschillende sleuteltechnologieën combineert om een unieke blockchain ervaring te bieden. Het ASI-token zelf heeft deflatoire tokenomics en een ingebedde utility op het platform, dat op den duur een aanzienlijk aantal gebruikers zou kunnen aantrekken.

Veel experts verwachten een prijsniveau van $2,50 in 2025 – meer dan 100x hoger dan het einde van de presale. De presale zelf zal de prijs van ASI verhogen van $0,012 naar $0,02274, waardoor beleggers die investeren in crypto slechts een beperkte tijd hebben om mee te doen voordat het token op openbare exchanges wordt gelanceerd.

AltSignals vs Polygon prijsvoorspelling: wat is de betere optie als je wil investeren in crypto?

Zowel de AltSignals als de Polygon prijsvoorspellingen zijn veelbelovend in de aanloop naar de volgende grote bullrun op de cryptomarkt. Hoewel Polygon de afgelopen jaren een van de best presterende activa blijft, zal AltSignals zeer waarschijnlijk een grote naam worden binnen de op de blockchain gebaseerde AI-beweging.

Het ASI-token is goed gepositioneerd om te profiteren van de enorme interesse in op AI gebaseerde cryptocurrencies. Het project lijkt absoluut een sterke toevoeging aan elke beleggingsportefeuille bij het huidige prijsniveau, en de presale zou het beste moment kunnen zijn om te investeren in crypto.

Je kunt hier deelnemen aan de AltSignals presale.