Aanzienlijk dividendrendement Barclays

Fors dividend Barclays

Beleggers in het aandeel Barclays kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Barclays tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs. De consensus van het dividend ligt op 7 GBp per aandeel. Barclays 's dividendrendement bedraagt dus momenteel 3,67 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de bankensector ligt op een summiere 1 procent.

Dividendrendementen Barclays

Morgen presenteert het Engelse Barclays haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2018 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 21,32 miljard GBp. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2017 toen de omzet 23,27 miljard GBp bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Barclays in beeld plus taxaties 2018

fundamantele data

De analisten rekenen voor 2018 op een nettowinst van 3,32 miljard GBp. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 20 GBp. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 9,55 te liggen.

Laatste taxaties rond de 247 GBp

De meest recente adviezen voor de bank zijn afkomstig van Jefferies & Co., Deutsche Bank en UBS .

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Barclays ' momenteel circa 3238,24 miljard GBp.

Om 10.14 stond het aandeel 1,32 procent hoger op 190,9 GBp.

Historische beurskoersen aandeel Barclays

fundamantele data barclays

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.