Stevig dividendrendement Zurich Insurance

Fors dividend Zurich Insurance

Beleggers in het aandeel Zurich Insurance kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Zurich Insurance tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 19,66 CHF verwacht. Zurich Insurance 's dividendrendement ligt dus op 6,52 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de verzekeraarssector ligt op een magere 1 procent.

Dividendrendementen Zurich Insurance

Morgen presenteert het Zwitserse Zurich Insurance haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2018 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 53,93 miljard CHF. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2017 toen het concern 61,15 miljard CHF verdiende.

Historische omzetten en resultaten Zurich Insurance in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyses

De analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 3,69 miljard CHF. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 24,73 CHF. De koers/winstverhouding komt hiermee op 12,2 te liggen.

Recentste taxaties rond de 340 CHF

De laatste 3 adviezen voor de verzekeraar zijn afkomstig van Barclays , Goldman Sachs en Berenberg.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Zurich Insurance 's beurswaarde 45,06 miljard CHF.

Het aandeel staat om 17.31 0,33 procent lager op 301,6 CHF.

Historische koersen Zurich Insurance afgelopen 10 jaar

aandelenanalyses zurichinsurance

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.