Baloise in Zwitserse kopgroep qua dividendrendementen

Fors dividend Baloise

Beleggers in het aandeel Baloise kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Baloise tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs. De consensus van het dividend ligt op 5,87 CHF per aandeel. Baloise 's dividendrendement komt hiermee op 3,81 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de verzekeraarssector ligt op een summiere 1 procent.

Dividendrendementen Baloise

Baloise zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 8,3 miljard CHF. Dit is licht meer dan de omzet over 2017 toen het concern 8,28 miljard CHF verdiende.

Historische omzetten en resultaten Baloise in beeld plus taxaties 2018

fundamantele data

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 586 miljoen CHF. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 12,3 CHF verwacht. De koers/winstverhouding komt hiermee op 12,53 te liggen.

Laatste taxaties rond de 142 CHF

De meest recente adviezen voor de verzekeraar zijn afkomstig van Macquarie Research, RBC Capital Markets en Jefferies & Co..

Baloise 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 7,32 miljard CHF. Het aandeel Baloise was de afgelopen 12 maanden vrij erg bewegelijk. Gemeten vanaf augustus vorig jaar staat het aandeel Baloise 4 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 141 en de 160 CHF. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 66 procent hoger.

Het aandeel staat om 13.47 0,32 procent hoger op 154,1 CHF.

Historische koersen aandeel Baloise

fundamantele data baloise

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.