Extreem hoog dividend aandeel Barratt Developments

Fors dividend Barratt Developments

Beleggers in het aandeel Barratt Developments kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de consensus van de analistentaxaties heeft het aandeel Barratt Developments nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs. Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 43 GBp verwacht. Barratt Developments 's dividendrendement bedraagt dus momenteel 7,87 procent. Het doorsnee dividendrendement van de bouw- en infrastructuursector ligt op een zeker aantrekkelijke 2 procent.

Dividendrendementen Barratt Developments

Morgen zal het Engelse Barratt Developments haar cijfers over het afgelopen kwartaal publiceren. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 4,88 miljard GBp. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2017 toen het concern 4,65 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten Barratt Developments in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyse

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 671 miljoen GBp. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 66 GBp. De koerswinstverhouding komt zodoende op 8,28 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Barratt Developments 's beurswaarde 548,37 miljard GBp. Het aandeel Barratt Developments bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds september vorig jaar staat het aandeel Barratt Developments 6 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 479 en de 688 GBp. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 508 procent hoger.

Het aandeel staat om 10.17 0,07 procent hoger op 546,4 GBp.

Koershistorie Barratt Developments 2007-2018

aandelenanalyse barrattdevelopments

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.