Analisten: Becton Dickinson op stoom voor recordomzet

Morgen zal het Amerikaanse bedrijf Becton Dickinson haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 12,53 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is fors meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 10,28 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Becton Dickinson in beeld plus taxaties 2016Bectondickinson

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 1,87 miljard dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 8,56 dollar. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 20,61.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2,62 dollar. Becton Dickinson 's dividendrendement komt hiermee uit op 1,49 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de gezondheidsproducten- en dienstensector ligt op 1,85 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen op de beurs(zen) bedraagt Becton Dickinson 's marktkapitalisatie 37,17 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 176,43 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.