Omzet Lamar Advertising op hoogste niveau ooit aldus analisten

Morgen publiceert het Amerikaanse bedrijf Lamar Advertising haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2016 komt de omzet volgens de analisten uit op 1,51 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 1,35 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Lamar Advertising in beeld plus taxaties 2016

Lamaradvertising

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 304 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 3,11 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 21,08 te liggen.

Fors dividend Lamar Advertising

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 3,02 dollar. Het dividendrendement ligt zodoende op 4,61 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de televisie & radiosector ligt op 2,09 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Lamar Advertising 's marktkapitalisatie 5,38 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 65,56 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.