Analisten gaan uit van recordomzet Hormel Foods

Morgen komt het Amerikaanse bedrijf Hormel Foods met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Op basis van de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 9,39 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2015 toen de omzet 9,26 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Hormel Foods in beeld plus taxaties 2016

Hormelfoods

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 863 miljoen dollar. Over dit jaar ligt de consensus van Hormel Foods 's resultaat per aandeel op een winst van 1,59 dollar. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 22,76 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,57 cent. Hormel Foods 's dividendrendement komt hiermee uit op 1,58 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de voedingssector ligt op 1,64 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Hormel Foods 's marktkapitalisatie 19,12 miljard dollar.

Het aandeel sloot dinsdag op 36,19 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.