Analistenkorps rekent op omzetgroei ConAgra Foods

Morgen komt het Amerikaanse ConAgra Foods met haar resultaten over het voorbije kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 9,6 miljard dollar. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2018 toen het concern 7,94 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten ConAgra Foods in beeld plus taxaties 2019

beurskoers

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 941 miljoen dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 2,06 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 14,02.

De consensus van het dividend ligt op 0,83 cent per aandeel. Het dividendrendement ligt zodoende op 2,87 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de voedingsbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 1 procent op.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt ConAgra Foods's marktkapitalisatie 12,03 miljard dollar. Het aandeel ConAgra Foods was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel ConAgra Foods 22 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 20 en de 39 dollar.

Het aandeel sloot maandag op 28,89 dollar.

Historische beurskoersen ConAgra Foods

beurskoers conagrafoods

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.