Analisten gaan uit van recordjaar voor Hammerson

Fors dividend Hammerson

Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Hammerson nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 24 GBp. Hammerson 's dividendrendement komt hiermee op 4,26 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de vastgoedbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 1,90 procent op.

Dividendrendementen Hammerson

Hammerson publiceert maandag haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Hammerson over dit jaar komt uit op 367,78 miljoen GBp. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. De verwachting van de omzet zou voor het bedrijf een recordomzet betekenen. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 236 miljoen GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten Hammerson in beeld plus taxaties 2016

fundamental research

De analisten rekenen voor 2016 op een nettowinst van 229 miljoen GBp. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 29 GBp over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 19,43.

Laatste koersdoelen rond de 552 GBp

Het aandeel Hammerson wordt door 10 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde koersdoel voor het aandeel staat op 609 GBp. Dit is circa 8 procent meer dan de huidige beurskoers van 563,5 GBp.

Liberum, Goldman Sachs en Jefferies & Co. gaven onlangs adviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Hammerson 's marktkapitalisatie op dit moment 441,95 miljard GBp.

Het aandeel staat om 10.13 0,27 procent hoger op 563,5 GBp.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.