Omzet Steel Dynamics op hoogste niveau ooit aldus analisten

Steel Dynamics zal aanstaande maandag haar financiële resultaten over het voorbije kwartaal bekend maken. Gezien de de analistenverwachtingen zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 9,29 miljard dollar. De totale omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen het concern 7,78 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Steel Dynamics in beeld plus taxaties 2017

fundamenteel onderzoek

De analisten rekenen voor 2017 op een recordnettowinst van 714 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de meeste analisten een winst per aandeel van 2,76 dollar over. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 13,33 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 0,62 cent. Steel Dynamics 's dividendrendement ligt dus op 1,68 procent. Het doorsnee dividend van de industriele bedrijven ligt op een schamele 0,90 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Steel Dynamics 's marktkapitalisatie 8,95 miljard dollar.

Het aandeel sloot donderdag op 36,8 dollar.

Historische koersen Steel Dynamics van 2007 tot 2017

fundamenteel onderzoek steeldynamics

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.