Analisten: Henry Schein op stoom voor recordomzet

Morgen presenteert het Amerikaanse Henry Schein haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Gezien de de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. Over 2017 komt de omzet volgens de analisten uit op 12,25 miljard dollar. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 11,57 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Henry Schein in beeld plus taxaties 2017

historische koersen

De analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 585 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de meeste analisten een winst per aandeel van 7,28 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 24,55 uit.

Analisten rekenen er niet op dat Henry Schein dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividend van de gezondheidsproducten- en diensten ligt op een schamele 0,52 procent.

Henry Schein 's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 14,73 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 178,71 dollar.

Historische koersen Henry Schein

historische koersen henryschein

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.