Adecco op recordjacht aldus analisten

Morgen presenteert het Zwitserse Adecco haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Gezien de de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Adecco over dit jaar komt uit op 23,85 miljard CHF. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2016 toen de omzet 22,71 miljard CHF bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Adecco in beeld plus taxaties 2017

fundamenteel onderzoek

De meeste analisten gaan voor 2017 uit van een recordnettowinst van een 822 miljoen CHF. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 4,89 CHF over. Op basis hiervan komt de koers/winstverhouding op 15,16 te liggen.

Fors dividend Adecco

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 2,37 CHF. Het dividendrendement komt hiermee op 3,2 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de uitzendbureaus levert een beperkt dividendrendement van circa 0,56 procent op.

Recentste taxaties rond de 73 CHF

Credit Suisse , Barclays en Beleggers Belangen gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Adecco 's totale beurswaarde 12,63 miljard CHF.

Het aandeel staat om 17.31 1 procent lager op 74,15 CHF.

Historische koersen Adecco van 2007 tot 2017

fundamenteel onderzoek adecco

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.