Analisten verwachten over 2017 stijgende omzet arGEN-X

arGEN-X zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. De omzet van arGEN-X over dit jaar komt uit op 34,57 miljoen euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2016 toen het concern 14,71 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten arGEN-X in beeld plus taxaties 2017

aandelenanalyses

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettoverlies van 25 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een verlies van 1,05 euro. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op -16,66 te liggen.

Van arGEN-X worden over dit jaar geen dividenduitkeringen verwacht. Het gemiddelde dividend van de biotechnologiebedrijven ligt op een schamele 0,06 procent.

Laatste taxaties rond de 19 euro

De meest recente adviezen voor het biotechbedrijf zijn afkomstig van DeGroof Petercam, KBC Securities en Wedbush Morgan Securities.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van arGEN-X' nu rond de 276,39 miljoen euro.

Historische koersen arGEN-X afgelopen 10 jaar

aandelenanalyses argen-x

Het aandeel sloot dinsdag op 17,49 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.