Meer omzet General Mills door analistengilde verwacht, vrij hoog dividend

Morgen komt het Amerikaanse General Mills met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. De omzet van General Mills over dit jaar komt uit op 17,54 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2019 toen het concern 16,87 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten General Mills in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

De analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 2,18 miljard dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 3,55 dollar. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 17,33.

Fors dividend General Mills

De consensus van het dividend ligt op 1,97 dollar per aandeel. Het dividendrendement van General Mills ligt hiermee op 3,2 procent. Het doorsnee dividend van de voedingsbedrijven ligt op een schamele 0,56 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt General Mills's beurswaarde 36,49 miljard dollar. Het aandeel General Mills bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel General Mills 19 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 47 en de 64 dollar.

Historische beurskoersen aandeel General Mills

fundamenteel onderzoek generalmills

Klikt u hier voor dividend aandeel General Mills. Het aandeel sloot maandag op 61,52 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.