Fiverr neemt creatief bedrijf Working Not Working over

  • Fiverr International . (NYSE: FVRR) kondigt de overname aan van Working Not Working voor een niet nader genoemd bedrag.
  • Working Not Working wordt beschreven als een toonaangevend platform voor high-end creatief talent, waarop veel van 's werelds toonaangevende merken en bureaus vertrouwen, waaronder Alphabet , Netflix, Spotify , Droga5 en Wieden + Kennedy.
  • Het bedrijf zegt dat Working Not Working het zal helpen bij het bouwen van nieuwe producten die aantrekkelijk zijn voor de reclame- en marketinggemeenschappen.
  • De overname zou de penetratie van Fiverr in hoogwaardige creatievelingen en freelancers vergroten en hen de mogelijkheid geven om gebruik te maken van zijn eigen technologie.

    Fiverr verwachtingen

    De omzet van het bedrijf uit Tel Aviv-Yafo over dit jaar komt uit op 187.76 miljoen dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2019 toen het concern 107.07 miljoen dollar verdiende.

    Historische omzetten en resultaten Fiverr International in beeld plus taxaties 2020

    aandeel

    De analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 11 miljoen dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 30 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op een zeer royale 1077 uit.

    Dividendbetalingen door het bedrijf worden niet verwacht. Het doorsnee dividend van de ondersteuningsbedrijven ligt op een schamele 0.22 procent.

    Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 10.01 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 1058 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 20 en de 324 dollar.

    Koershistorie Fiverr International 2007-2020

    aandeel fiverrinternationalltd

    Klikt u hier voor dividend aandeel Fiverr International Ltd. Het aandeel sloot vrijdag op 323.1 dollar.

    Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
    nieuws@analist.nl

    Copyright analist.nl B.V.
    All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.