Aandeel Swiss RE aan kop qua Zwitserse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel Swiss RE kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Swiss RE tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Zwitserse beurs. Ondanks het verwachte verlies zal het bedrijf waarschijnlijk wel een dividend uitkeren. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 6.33 CHF. Het dividendrendement van Swiss RE ligt hiermee op 7.59 procent. Van de sector worden geen dividenden verwacht.

Historische dividendrendementen Swiss RE

Morgen komt het Zwitserse Swiss RE met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. De omzet van het bedrijf uit Zurich over dit jaar komt uit op 42.38 miljard CHF. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2019 toen het concern 48.8 miljard CHF verdiende.

Historische omzetten en resultaten Swiss RE in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyse

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettoverlies van 437 miljoen CHF. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een verlies per aandeel van 1.59 CHF. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op -52.44 uit.

Laatste analistentaxaties rond de 110 CHF

De laatste 3 adviezen voor de verzekeraar zijn afkomstig van Jefferies & Co., JP Morgan en HSBC .

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 25.02 miljard CHF. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel 23 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 53 en de 117 CHF.

Historische koersen aandeel Swiss RE

aandelenanalyse swissre

Klikt u hier voor dividend aandeel Swiss RE. Om 11.14 koerst het aandeel 0.26 procent lager op 83.38 CHF.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.