Analisten verwachten over 2020 dalende omzet Booking Holdings Inc

Morgen opent het Amerikaanse Booking Holdings Inc haar boeken over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet van het bedrijf uit Norwalk over dit jaar ligt volgens de analisten op 6.76 miljard dollar. Dit is fors minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 15.07 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Booking Holdings Inc in beeld plus taxaties 2020

koersgrafieken

booking holdings Inc Nederland Amsterdam ©

booking holdings Inc
booking holdings Inc


Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 154 miljoen dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 2.86 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op een extreme 821.69.

Analisten rekenen er niet op dat het bedrijf dividenden uit zal gaan keren. Het doorsnee dividend van de voedingsbedrijven ligt op een schamele 0.94 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 107.24 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel maar liefst 31 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 1107 en de 2393 dollar.

Historische koersen Booking Holdings Inc afgelopen 10 jaar

koersgrafieken bookingholdingsinc

Klikt u hier voor dividend aandeel Booking Holdings Inc. Het aandeel sloot maandag op 2350.02 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.