Willis Towers Watson benoemt Angel Hoover als Head of Benelux

Willis Towers Watson (NASDAQ:WLTW), een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant, broker en solutions provider, kondigt twee senior leadership veranderingen aan. Angel Hoover is de nieuwe Head of Benelux, en Joris Wonders is Head of Talent and Rewards (T&R) voor West-Europa.

Hoover is gevestigd in Amstelveen en begint met onmiddellijke ingang aan haar nieuwe functie, onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouder. Haar focus ligt op het implementeren van de strategische visie van het bedrijf en het verder verhogen van de klanttevredenheid in de Benelux.

Hoover trad 12 jaar geleden in dienst bij Willis Towers Watson en heeft een aantal leidinggevende functies gehad in zowel haar geboorteland de Verenigde Staten als in de regio West-Europa. Ze is sinds vijf jaar gevestigd in Amstelveen en heeft een goed begrip van de Nederlandse markt, opgedaan in haar vorige rollen als Head of T&R voor Benelux, en Head of Talent Advisory, Data and Software AG voor West-Europa. Haar meest recente rol was Head of T&R voor West-Europa.