UCB Buitengewone Algemene Vergadering

Brussel, België, 6 november, 2009 - 18:00 (CET) - gereguleerde informatie - Volgend op de succesvolle plaatsing van haar niet-gesubordineerde niet-gewaarborgde converteerbare obligaties die vervallen in 2015 (de "Obligaties") op woensdag 30 september 2009, hield UCB NV vandaag een buitengewone algemene vergadering.

Alle voorstellen van besluit die werden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering werden goedgekeurd, inclusief alle voorstellen over de recente uitgave van obligaties en de aanstelling van een nieuw lid in de Raad van Bestuur.

Voor meer informatie: Nancy Nackaerts, External Communications, UCB T +32.473.864.414, nancy.nackaerts@ucb.com

Over UCB UCB , Brussel, België (www.ucb.com) is een biofarmaceutische onderneming die zich toelegt op onderzoek, ontwikkeling en commercialisering van vernieuwende geneesmiddelen, met nadruk op het vlak van het centrale zenuwstelsel en immunologieziekten. UCB telt ongeveer 10 000 medewerkers in meer dan 40 landen en haalde in 2008 een omzet van EUR 3,6 miljard. UCB is genoteerd op Euronext Brussel (symbool: UCB ).

Toekomstgerichte verklaring Dit persbericht bevat uitspraken over de toekomst op basis van bestaande plannen, ramingen en overtuigingen van het management. Dergelijke uitspraken zijn onderworpen aan risico's en onzekerheden waardoor de reële resultaten aanzienlijk kunnen verschillen van de resultaten in dergelijke toekomstgerichte uitspraken in dit persbericht. Belangrijke factoren die tot dergelijke verschillen kunnen leiden, zijn: wijzigingen in de algemene economische, zakelijke en concurrentiesituatie, effecten van toekomstige gerechtelijke beslissingen, wijzigingen in wettelijke voorschriften, schommelende wisselkoersen en de aanwerving en handhaving van zijn werknemers. Klik op onderstaande link voor de pdf-versie van het persbericht: Dit persbericht is oorspronkelijk gedistribueerd door Hugin. Enkel de afzender is verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht.