In de huishoudelijke goederensector meeste dividend bij de smallcaps

Binnen de huishoudelijke goederensector zien we een een beperkte spreiding qua rendementen over de afgelopen 12 maanden. Sinds augustus vorig jaar koerst de sector ruim procent in de min. Bij de winnaars zien we onder andere Toya SA, Victoria en . Relatief grote verliezen waren er voor Walker Greenbank, Dogtas Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret AS en .

Kerncijfers huishoudelijke goederensector

fundamantele data

De smallcaps in deze sector waren de afgelopen maanden de winnaars. Bij de achterblijvers zien we vooral midcaps.

Laagste koers/winst-verhoudingen huishoudelijke goederensector

fundamantele data

Bij de koers/winst-verhoudingen in de sector zien we een uniform beeld. De microcaps kosten met een koers/winst-verhouding van 19 het meeste. De midcaps noteren op 12 maal de winst per aandeel. Victoria, Churchill China en Portmeirion zijn de aandelen in met de hoogste koers/winst-verhoudingen. Aandelen met de laagste koers/winst-verhoudingen zijn onder andere Dogtas Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret AS, Lifetime Brands en Balta NV.

Hoogste dividendrendementen huishoudelijke goederensector

fundamantele data

Het doorsnee dividendrendement is met circa 1,8 procent hoog te noemen. Aandelen met nu hoge dividendrendementen zijn onder andere Kid ASA, Tupperware Brands en Harvia Finland Oy.

Dit is een gratis publicatie van Analist Pro. Analist Pro is een professioneel beleggingsplatform met analyses van alle Amerikaanse en Europese markten. Klikt u hier om u hiervoor kosteloos aan te melden.