Large caps aan de prijs in de automobielproducten/dienstensector

We zien binnen de automobielonderdelen/ en diensten een beperkte spreiding qua rendementen over de afgelopen 12 maanden. Sinds november vorig jaar koerst de sector ruim 9 procent hoger. Bij de winnaars zien we onder andere 0, 0 en 0. Relatief grote verliezen waren er voor 0, 0 en 0.

Kerncijfers automobielonderdelen/ en diensten

fundamantele data

De afgelopen tijd zien we vooral bij de large caps behoorlijk positieve rendementen. De microcaps deden het de afgelopen tijd relatief minder.

Laagste koers/winst-verhoudingen automobielonderdelen/ en diensten

aandelenanalyse

Bij de koers/winst-verhoudingen in de sector is er een uniform beeld. De large caps noteren met een koers/winst-verhouding van 21 het hoogste. De microcaps noteren op 12 maal de winst per aandeel. 0, 0 en 0 zijn de aandelen met de hoogste koers/winst-verhoudingen. Aandelen met de laagste koers/winst-verhoudingen zijn onder andere 0, 0 en 0.

Hoogste dividendrendementen automobielonderdelen/ en diensten

koersgrafieken

Het doorsnee dividendrendement is met zo'n 2,1 procent hoog te noemen. Aandelen met nu hoge dividendrendementen zijn onder andere 0, 0 en 0.

Dit is een gratis publicatie van Analist Pro. Analist Pro is een professioneel beleggingsplatform met analyses van alle Amerikaanse en Europese markten. Klikt u hier om u hiervoor kosteloos aan te melden.