K/w Google omhoog

Alphabet 's forward pe is momenteel 20 punten hoger dan de k/w'06. Logischerwijs komt dit door de recente koersstijging van het aandeel. Door de koersstijging behoort het aandeel tot de outperformers van Wall Street . De performance van het aandeel ligt jaar op 33%. Ondanks de koersstijging blijft de consensus over het aandeel positief.

Recent verhoogde zakenbank Lehman Brothers haar koersdoel 714 dollar. De reden van de koersdoelverhoging die Lehman Brothers heeft doorgevoerd voor het aandeel Alphabet is het voornemen van Alphabet om een grote speler te worden op de mobiele telefoonmarkt. Daarnaast zijn de kernactiviteiten van het bedrijf onveranderd sterk. De verwachting is dat Alphabet in februari 2008 haar mobiele telefoon zal introduceren. In Q3'07 heeft Alphabet een netto-omzet behaald van $ 2,96 miljard, een EBITDA van $ 1,8 miljard en een winst per aandeel van $ 3,95.

Het gemiddelde koersdoel voor het aandeel staat op 664,25 USD, dit is zo'n 50 USD boven de huidige koers. De verwachte performance ligt hiermee rond de 8%. Alphabet 's marktkapitalisatie ligt momenteel op 195,21 miljard USD.