Analisten voorzien meer omzet A. Schulman

Morgen zal het Amerikaanse A. Schulman haar resultaten over het afgelopen kwartaal bekend maken. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 2,72 miljard dollar. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2017 toen het concern 2,46 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten A. Schulman in beeld plus taxaties 2018

fundamenteel onderzoek

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 61 miljoen dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 2,05 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 21,73 te liggen.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,82 cent. Het dividendrendement ligt zodoende op 1,84 procent. Het doorsnee dividend van de chemiebedrijven ligt op een schamele 1 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van A. Schulman' nu rond de 1,31 miljard dollar.

Het aandeel sloot vrijdag op 44,55 dollar.

Historische beurskoersen A. Schulman

fundamenteel onderzoek a.schulman

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.