Analisten verwachten over 2018 stijgende omzet Gerresheimer

Morgen komt het Duitse Gerresheimer met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 1,36 miljard euro. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2017 toen het bedrijf 1,35 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Gerresheimer in beeld plus taxaties 2018

koersgrafieken

De analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 141 miljoen euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 4,58 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 15,26 te liggen.

Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 1,22 euro. Gerresheimer 's dividendrendement komt hiermee op 1,75 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de gezondheidsproducten- en diensten ligt op een nihile 1 procent.

Laatste taxaties rond de 76 euro

Berenberg, Credit Suisse en JP Morgan gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Gerresheimer 's beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 2,19 miljard .

Het aandeel sloot dinsdag op 69,9 euro.

Historische beurskoersen Gerresheimer

koersgrafieken gerresheimer

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.