Aanzienlijk dividendrendement Natixis

Fors dividend Natixis

Beleggers in het aandeel Natixis kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Natixis nu één van de hoogste dividendrendementen van de Franse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 0,39 cent. Natixis's dividendrendement komt dus op 6,52 procent uit. Gemiddeld levert een aandeel in de banken levert een beperkt dividendrendement van circa 1 procent op.

Dividendrendementen Natixis

Maandag zal het Franse Natixis met haar resultaten over het afgelopen kwartaal komen. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 9,65 miljard euro. Dit is fors minder dan de omzet over 2017 toen het concern 23,29 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Natixis in beeld plus taxaties 2018

fundamenteel onderzoek

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 1,69 miljard euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 54 cent. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 11,07 uit.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Natixis's marktkapitalisatie 18,74 miljard euro.

Het aandeel staat om 11.51 1,37 procent hoger op 5,98 euro.

Historische koersen Natixis

fundamenteel onderzoek natixis

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.