Kraft Heinz nu bij één de hoogste dividendrendementen in Amerika

Fors dividend Kraft Heinz

Beleggers in het aandeel Kraft Heinz kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Kraft Heinz nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 2,56 dollar. Kraft Heinz's dividendrendement ligt dus op 4,32 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de voedingsbedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 1 procent op.

Dividendrendementen Kraft Heinz

Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 26,15 miljard dollar. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2017 toen het bedrijf 26,23 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Kraft Heinz in beeld plus taxaties 2018

fundamenteel onderzoek

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 4,65 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 3,76 dollar verwacht. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 15,77 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Kraft Heinz' nu rond de 72,11 miljard dollar.

Het aandeel sloot woensdag op 59,28 dollar.

Historische koersen Kraft Heinz afgelopen 10 jaar

fundamenteel onderzoek kraftheinz

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.