Leoni in Duitse kopgroep qua dividendrendementen

Fors dividend Leoni

Beleggers in het aandeel Leoni kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Leoni nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,46 euro. Leoni's dividendrendement is dus 3,43 procent. Het gemiddelde dividend van de kabel- en telecombedrijven ligt op een prima 2 procent.

Dividendrendementen Leoni

Morgen publiceert het Duitse Leoni haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 5,15 miljard euro. Dit is licht meer dan de omzet over 2017 toen het concern 4,92 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Leoni in beeld plus taxaties 2018

fundamenteel onderzoek

Onderaan de streep rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 151 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 4,61 euro. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 9,22.

Laatste taxaties rond de 69 euro

De laatste 3 adviezen voor het kabelbedrijf zijn afkomstig van Oddo Seydler Bank, M.M. Warburg & Co. en Hauck & Aufhauser

Leoni's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 1,39 miljard euro.

Het aandeel staat om 11.54 2,09 procent hoger op 42,51 euro.

Historische beurskoersen Leoni

fundamenteel onderzoek leoni

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.